Zalaegerszeg is csatlakozott (2018.02.09., 16:05)

 

Bali Zoltán ismertette a döntést.

 

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata is csatlakozott a „Védjük meg településeinket, védjük meg hazánkat!” felhíváshoz,melyről a város közgyűlése is döntést hozott. E szándék kinyilvánításáról kaptunk tájékoztatást Bali Zoltántól, a Fidesz-KDNP helyi frakciójának helyettes vezetőjétől.
A közgyűlés által is elfogadott határozat a felső korlát nélküli betelepítés megakadályozását, valamint Zalaegerszegen a bevándorlást szervező iroda létrehozását utasítja el, melyek komoly fenyegetéssel bírnak a magyar emberek, és az itt élők számára.
A város vezetése az Európai Unió elosztási mechanizmusán kívül a Soros-szervezetek elleni fellépésre is kéri Magyarország kormányát, ha szükséges jogszabályok alkalmazásával. Bali Zoltán utalt rá, hogy a 2016-ban kinyilvánított népakarat is egyértelműen az elfogadott állásfoglalás mellett áll ki.
Kitért Zalaegerszeg 770 éves múltjára, amelynek történelme és kultúrájának megőrzése, a jövőbe vetett terveinek figyelembe vétele arra sarkall, hogy fontos a Soros-tervet elutasító Megyei Jogú Városok Szövetségének polgármesteri összefogásához való csatlakozás.