Tűzvihar Egerszegen (2019.02.21., 8:40)

A zalai megyeszékhelyen koncertezik az Omega

 

Az együttes mesébe illő karriertörténete napjainkban is folytatódik

(a fotó rákattintva nagyítható).

 

2019. március 9-én (szombaton), 19.00 órai kezdettel Zalaegerszegen, a Zalakerámia Sportcsarnokban ad koncertet Magyarország legendás zenekara.
Az Omega együttes mesébe illő karriertörténete napjainkban is folytatódik, s időről időre képes újat mutatni. Megszámlálhatatlan hazai és külföldi koncerttel a háta mögött a zenekar idén februárban egy vadonatúj koncertsorozatra indult, amely március 9-én érkezik Zalaegerszegre, a Zalakerámia Sportcsarnokba.
Tűzvihar turnéjukon a progresszívebb időszak dalait szólaltatják meg modern, lüktető hangszereléssel, de műsorukban felcsendülnek majd a legnagyobb slágerek is, különleges hang- és látványelemek kíséretében.
Az Omega zenéjének ma is hihetetlen ereje van. Az együttes – Kóbor János, Benkő László, Molnár György, Debreczeni Ferenc, Szöllősy Katalin, Szekeres Tamás, Csordás Levente – mindig képes megújulni, s zenéjével a legifjabb generációk tagjait is képes meghódítani. Idei turnéjuk méltó ünnepe lesz nem csak az együttesnek, hanem a rockzenének is március 9-én Zalaegerszegen!
Jegyek: https://omega-tuzvihar-0006.broadway.hu/2019-03-09-19-00
Video: https://www.youtube.com/watch?v=mqRJPlssEEU

 

Az Omega zenéjének ma is hihetetlen ereje van

(a fotó rákattintva nagyítható).