Szerződést bontottak Ubillával (2019.11.04.,12:45)

Közös megegyezéssel válik a ZTE és az irányító

 

Emmanuel Ubilla távozik Zalaegerszegről.

Fotó: ZTE KK honlapja

 

Nincs könnyű helyzetben a Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabda-csapata, hiszen a szezonkezdet nem úgy sikerült, ahogy vezetőik, szurkolóik várták. Sajnálatos módon egyéb események – sérülések, autóbaleset – is hátráltatják a jó szereplést. Pakson Ubilla és Johnson nélkül kellett játszaniuk, hiszen az elmúlt vasárnapi balesetükből nem jöttek rendbe a találkozó kezdetéig. A mai napon Stárics Kornél ügyvezető egy változásról tájékoztatta honlapunkat:
– Emmanuel Ubillával a mai nap közös megegyezéssel szerződést bontott klubunk. Az autóbaleset utáni vizsgálatokból kiderült, hogy több mérkőzést is ki kellene hagynia a következő időszakban. Klubunk nem maradhat huzamosabb ideig irányító nélkül, ezért döntöttünk a szerződése közös megegyezésű megszüntetése mellett. A játékos is, és az őt képviselő ügynökség is korrektül járt el ebben a helyzetben, amit köszönünk – áll az ügyvezető közleményében.
Ubilla helyére gőzerővel folyik az új játékos keresése. Ahhoz, hogy esetlegesen a hét végén, a Pécs ellen játszani tudjon egy új irányító, sok mindennek kellene pozitívan alakulnia. Erre az esély egyelőre csekély.
Emmanuel Ubilla alapjátékosa volt a 2016/2017-es szezon bronzérmes csapatának és az idei szezonban is sokat vártak tőle.

Forrás: ZTE KK honlapja