Sport és tanulás az Egyesült Államokban (2018.06.13., 9:45)

Ferenczi Melinda élménybeszámolója

 

Ferenczi Melinda jó példával szolgálhat. A kiváló atléta mellett Szakály István.

 

Immár hagyománnyá vált a Landorhegyi iskolában, hogy évről évre meghívjon és példaként állítson sportiskolás tanulói elé egy-egy olyan eredményes sportolót, aki városunk szülötte, vagy pályafutását éppen iskolánk falai között kezdte.
Ezúttal Ferenczi Melinda, a Zalaszám-ZAC versenyzője tartott élménybeszámolót a Landorhegyi iskola tornacsarnokában 2018. június 12-én (kedden) 9.00 órai kezdettel.
A jelenleg az USA-beli Renóban egyetemista, kiváló atléta elbeszéléséből megtudhatták a jelenlévők, hogy milyen hosszú, fáradságos út vezet ahhoz, hogy álmaink valósággá váljanak. Mesélt tanulmányairól és sporteredményeiről, fotóin bemutatta a nevadai egyetemi várost, amely mindkét téren nagyszerű lehetőséget biztosít előbbre jutásához.
A vendégek között köszönthettük Szakály Istvánt, a Zalaszám-ZAC ügyvezető igazgatóját is, aki a legjobban szervezett, egyik legeredményesebb egyesületként mutatta be a klubot, kiemelve - a rendezvényen szintén jelenlévő - Bella Attila szakosztályvezető, Bacsa Istvánné edző és Csiszár Attila utánpótlás szakágvezető szakmai munkájának jelentőségét.
Bízunk abban, hogy Melinda életútjának, sikereinek megismertetése révén is erősítettük a gyermekekben a sport szeretetét, a céltudatosság és a kitartó munka fontosságát.

Rákóczi Marianna
sajtófelelős
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

 

Az élménybeszámoló erősítette a diákokban a sport szeretetét.

Kép: Landorhegyi fotókör