Reginald Johnsonnal teljes a ZTE KK kerete (2019.08.02.,13:00)

Durázi Körmendre igazolt

 

Egy szezonra szóló szerződést kötöttek.

 

A hét elején jelentették be a négyes posztra igazolt Djuric szerződtetését a Zalakerámia ZTE KK-nál, most pedig újabb igazolásról számoltak be. Sikerült a hiányzó hátvéd posztra a megfelelő játékos leigazolni, az ex-kaposvári Reginald Johnson személyében.
A 25 éves, 191cm magas amerikai játékos svéd és spanyol csapatok után igazolt Kaposvárra és az elmúlt szezonban 28 mérkőzésen lépett pályára, ahol 18.6 pontot, 4.4 lepattanót, 2.9 gólpasszt és 1.4 labdaszerzést átlagolt. A távolikat 35 százalékkal értékesítette.
Johnsonnal szintén egy szezonra szóló szerződést kötött a klub és a társaihoz hasonlóan augusztus 20-án csatlakozik majd a csapathoz.
Reginald Johnson szerződtetésével feltöltötték a tervezett öt légiós helyet és érkezésével teljessé vált a 2019/2020-as keret is.
A csapat felkészülése augusztus 5-én kezdődik. 
A ZTE-vel kapcsolatos hír még, hogy Durázi Krisztoferrel a napokban közös megegyezéssel szerződést bontottak, a fiatal játékos a körmendi csapatnál folytatja pályafutását.
A döntést megelőzte a körmendi klub többszöri megkeresése, továbbá a játékos is nyitott volt az átigazolásra. Szakmai szempontok miatt addig nem kívántak foglalkozni a transzferrel, amíg nem találnak meghatározó, 4-es poszton bevethető idegenlégióst. Djuric szerződtetése óta felgyorsultak az események, a felek közelebb kerültek a megegyezéshez, és a napokban megtörtént Durázi Krisztofer szerződésének közös megegyezésű megszűntetése.

(Forrás: ZTE KK honlapja)