Muszil Ágnes ezüstérmes (2018.02.05., 9:15)

 

Muszil Ágnes

 

A hét végén Budapesten rendezte a Magyar Atlétikai Szövetség az országos fedett pályás serdülő bajnokságot. A 14-15 évesek nagy seregszemléjén ott voltak a Zalaszám ZAC fiataljai is.
A legjobb zalai teljesítmény Muszil Ágnes nevéhez fűződik. Góczán István edző tanítványa a 800 m-es síkfutásban állt rajthoz. Az ifjú zalaegerszegi hölgy remekül versenyezve, új egyéni csúccsal, 2;26,42 perces teljesítménnyel második helyen ért célba. Az eredményhirdetés előtt boldogan tudatta, hogy élete legjobb futása volt. Valamint köszönetet mondott edzője szakmai és lelki felkészítéséért.
A Zalaszám ZAC atlétáinak további döntős eredményei.
4x200m fiú váltó: 5.hely (Pető András, Vass Gergely, Zsuppán Bence, Csiszár Soma) 1;42,50 perc
4x200 m leány váltó: 6. hely (Simon Anna, Kiss Csenge, Koller Dorina, Bajnóczi Sára) 1;51,16 perc
60 m gát: 7. hely Csiszár Soma 9,15 mp
távolugrás: 7. hely  Zsuppán Bence 490 cm

*

Szombaton délelőtt folytatódik a fedett pályás atlétikai versenyszezon Zalaegerszegen. Kondor Zsolt, a Zalaegerszegi Atlétikai Club korábbi társelnöke jóvoltából immáron XIII. alkalommal rendezhetik a megyeszékhelyen a Kondex Kupa nyílt városbajnokságot. A rendezők ezzel a rendezvénnyel sajnos már tizenegyedik alkalommal emlékezhetnek a ZAC korábbi elnökségi tagjára, támogatójára, Kauzli Józsefre.

A Kondex Kupa szombaton 11 órakor kezdődik a futófolyosón. A verseny fő díját, a Kondex Kupát a legeredményesebb sportegyesület, a Kauzli József emlékserleget pedig a legjobb eredményt elérő gátfutó viheti haza.