Michael Roth tudathasadása (2020.08.26., 10:05)

– avagy adjunk egy seprűt az idiótának

 

No nézzék csak kivel diskurál Michael Roth! A Magyarországot támadó szélsőbaloldali politikus Soros György hű szövetségese.

Fotó: zimbio.com

 

Michael Roth német külügyi államtitkár szavai, miszerint „elvaduló antiszemitizmus van Magyarországon” nagy  indulatokat váltott ki hazánkban.
Indulatok nélkül maradjunk a tényeknél! Tavaly több mint 1 200 regisztrált antiszemita incidens történt Németország négy szövetségi tartományában (Brandenburg, Schlewsig-Holsten, Bajország, Berlin) a RIAS (Kutatási és Információs Osztályok Szövetségi Szervezete) szerint. Németországnak egyébként 16(!) szövetségi tartománya van.
Nem tudom beszéltek-e Michael Roth szülei fiúknak arról, hogy a náci Németország egyes források szerint 9-11 millió zsidót gyilkolt meg a haláltáborokban. De arról már magának, ennek a hazug államtitkárnak is tudnia kell, hogy a Németországba betelepülő arab migránsok és a német zsidók nem tejtestvérek. Olyannyira, hogy több idős német Magyarországon találja meg biztonságos otthonát.
Egyébként mielőtt ez a rosszindulatú, magyarokat támadó államtitkár kinyitja a száját, kérdezze meg a magyar zsidókat is, hogyan érzik magukat Magyarországon. Megkapják a valódi választ. Nem Orbántól és kormányától félnek, hanem attól a Jobbiktól, amelyik most a „libernyák” összefogás partnere. Ennek a liberális tákolmánynak szüksége van erre a halott politikai csoportosulásra. Ahogy Michael Rothnak is.
Köves Slomó, az Egységes Magyar Izraelita Hitközség vezető rabbija egyébként így reagált Michael Roth vádjaira: „Különösen furcsa, hogy egy német politikus bírálja Magyarországot, hiszen Németországban 2019-ben 1824 antiszemita cselekmény volt, míg hazánkban összesen 35.
Éppen ezért nincs szükségünk a német libernyák kioktatására. Ám egy jelképes seprűt küldünk Rothnak, hogy sepergessen inkább a saját portáján. Aztán üljön rá, s húzzon a francba. Nem lesz nehéz neki, mert a mai gendervilágban a boszorkányfi boszorkány is lehet.

E.E.