Megszólalt a „vírusosztó” Dobrev (2021.03.31., 10:30)

 

Íme a térkép képekkel illusztrálva, hogy az elmúlt pár napban hol, mikor és kikkel találkozott a Covid-fertőzött Dobrev (a térkép rákattintva nagyítható).

Fotó: mandiner

 

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy „lépjen két lépést hátra” és bízza egy független szakértőkből álló testületre a koronavírus-járvány elleni védekezés irányítását.
A DK EP-képviselője online sajtótájékoztatóján emlékeztetett, hogy átlépte a húszezret a koronavírus halálos áldozatainak száma. Dobrev Klára azt mondta, különösen tragikus, hogy közülük sokakat meg lehetett volna menteni. Nem törvényszerű, hogy „ma Magyarországon halnak meg a legtöbben lakosságarányosan koronavírusban”, ez dilettáns és rossz döntések sorozatának az eredménye – fogalmazott az EP-alelnöke.
A magyar kormány az elmúlt hónapban képtelen volt jó és következetes döntéseket hozni, nem hallgatott a szakértőkre, nem hallgatott a Magyar Orvosi Kamarára, nem hallgatott azokra, akik előre megmondták, hogy tragédia lesz ennek az eredménye – jelentette ki Dobrev Klára. (Forrás: MTI)

 

Lusztig Péter, Dobrev Klára, dr. Konczer Erik és Hoffer Dávid… Csak a maszk és a másfél méter hiányzik.

Fotó: Dobrev Klára/Facebook

 

***

Ha nem lenne ez a tragikus járványhelyzet, bizony jót nevettem volna azon, amit a szemlőhegyi villarabló család sarja, Dobrev Klára mondott.
Ezt az a némber jelenti ki, aki koronavírusosan végighaknizta agitációs körútján az országot, ki tudja hány embert megfertőzve.
Látom, olvasom, ahogy már Nagy (Trágár) Blanka színvonalára süllyedtek. Ő még csak azt üzente Áder János köztársasági elnöknek, és a fideszes képviselőknek, hogy álljanak hátrébb eggyel és b…sszák arcon magukat. Ők már a kettővel való hátralépést javasolják, ami igen dicséretes. Ez nagyjából megegyezik a neandervölgyi ősember törzsfejlődési mutatóival.
Tudja mit Dobrev Klára! Lépjenek egyet előre is! Ujhelyi Istvánnal, Donáth Annával, Cseh Katalinnal és a többi senkiházival szerezzenek mondjuk 2 millió vakcinát brüsszeli barátaiktól. Mutassák meg, hogyan kell ezt a járványhelyzetet kezelni. Utána aztán beszélhetünk.
A stílus az önöké, mert csak így tudnak beszélni (és érteni). Nekem nem okozott gondot az átvétele. Ujjgyakorlat csupán.

E.E.