Megköszönték… (2019.05.30., 8:40)

 

Jobbról Bali Zoltán, Balaicz Zoltán, Vigh László és Szilasi Gábor.

 

A május 26-i EP-választás üzenetéről, tanulságairól tartottak szerdán sajtótájékoztatót Zalaegerszegen a Fidesz-irodában.
Vigh László, Zala megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselője kiemelte: a magyarok, így a zalaiak is egyértelmű üzenetet küldtek az Európai Unió bevándorláspárti bürokratáinak. A képviselő felsorolta azokat a településeket, ahol különösen magas volt a részvételi arány (a részletes adatok a Nemzeti Választási Iroda honlapján megtalálhatók - a szerk.)
Balaicz Zoltán, a megyeszékhely polgármestere, a Fidesz csoportfőnöke arról is szólt, hogy Zalaegerszeg az országos átlag felett teljesített, a városok közül csak Sopron ért el jobb eredményt. A győztes EP-voksolás után most már az önkormányzati választásra kell figyelni.
Bali Zoltán kampányfőnök szerint jól sikerült a mozgósítás, ez is az egyik fontos összetevője volt a Fidesz-KDNP fölényes győzelmének.
Szilasi Gábor kabinetfőnök az összefogás szervezettségét emelte ki, s az előtte szólókhoz hasonlóan köszönetet mondott a választóknak, s a kampányt segítőknek.

- e -