Manninger Jenő országgyűlési képviselői irodát nyitott Zalaszentgróton (2018.11.09., 9:40)

 

Balról Keresztes János, a Magosz helyi vezetője, Manninger Jenő és Veress János.

 

Manninger Jenő megnyitó beszédében november 8-án elmondta: régi törekvés eredményeképp nyílt meg az országgyűlési képviselői iroda, mely reméli, hogy fontos szerepet fog játszani a választókerület második legjelentősebb városában, Zalaszentgróton.
Az iroda létesítésének kifejezett célja minél közelebb kerülni a választókhoz, illetőleg lehetőséget teremteni a választókkal való találkozásra, kapcsolat teremtésére. Az itt dolgozók kifejezetten a képviselőkörzet ügyeiben fognak eljárni és azon fognak munkálkodni, hogy a térség, illetve térségközpont erősödjön és versenyképes tudjon maradni.
Manninger Jenő továbbá hozzátette, nem titok, hogy a jövő októberi választásokra is készülnek. Szeretnék, ha olyan polgármestere és képviselő-testülete lenne Zalaszentgrótnak, amely a távlati stratégiai szempontokat is jobban tudna kezelni.
Ahhoz, hogy a város versenyben maradjon ki kell találni a jövőjét. A pályázati támogatásokon túl további új munkahelyeket kell teremteni, valamint a fiatalok számára több vonzerőt kínálni. Az egyik központi törekvés a középfokú oktatás életben tartása, továbbá a meglévő munkahelyek megtartása.
Az irodában természetesen fogadják a választópolgárokat is a hivatalos nyitvatartási időben, úgynevezett fogadóórák keretein belül, melyek kedd és péntek esténkét lesznek. A polgárok rendelkezésére áll majd Manninger Jenő, valamint Veress János önkormányzati képviselő.
Veress János örömét fejezte ki az iroda megnyitásával kapcsolatban, hisz ilyen jellegű iroda több mint húsz éve nem működött Zalaszentgróton. Véleménye szerint a város, valamint térségének gazdasági és társadalmi jövője, megerősödése innentől megalapozottnak látszik.

Az iroda címe: Zalaszentgrót, Batthyány u. 12.

Aczél Zsuzsanna