Két új támogató érkezett (2018.02.14., 9:05)

Előrelépést várnak a ZTE FC-nél tavasszal

 

Ágoston Zoltán tájékoztatott a változásokról.

 

Rövidesen kezdődik a bajnokság a labdarúgó NB II-ben is. Sajtótájékoztatót tartottak a ZTE FC-nél február 13.-án.  Elsőként az új támogatókat jelentették be.
- Egészen más évet kezdünk - mondta Ágoston Zoltán, a ZTE FC ügyvezetője. - Nem csak a csapat játékoskerete alakult át, hanem új támogatók is csatlakoztak a klubhoz. Az elmúlt évek a fejlesztésről szóltak. Pályák épültek, a stadion megszépült. Most két új támogató érkezett a ZTE-hez: a  Volkswagen és a Puma.
Molnár Róbert területi értékesítési vezető elmondta, hogy a Volkswagen Magyarországon a focit támogatja leginkább, de Németországban is a csapatsportágakat. A Sprint Értékesítési Kft.-n keresztül öt személygépkocsit kap a ZTE FC 1 éves használatra.
Modori Dávid, a Sprint Autó Kft. operatív vezetője elmondta: nagy örömükre szolgál, hogy egy ilyen patinás klubot támogathatnak, remélik, hogy egy év után, amikor értékelik a szerződést, a hosszabbításról lehet beszélni.
Tényi József, a Puma Hungary ügyvezetője arról beszélt, hogy tavasszal Pumába öltözik a ZTE. Az  első csapatot is beleértve a teljes klubot, így az utánpótlást is tetőtől talpig felöltöztetik.
A szponzori bejelentések után ismét Ágoston Zoltán vette át  a szót. Az ügyvezető elmondta,  hogy január 8-tól új szakmai stáb irányítja a ZTE-t. A játékoskeretben is alapos változások történtek. A felkészülés egy része az ismerkedéssel telt. Úgy látják, hogy helyére került minden, jó úton járnak, a tavaszi idényben a ZTE előbbre léphet a tabellán.
Horváth Károly szakmai igazgató hangsúlyozta: a ZTE FC patinás klub, igyekeztek úgy kialakítani a keretet, hogy az előrelépés biztosított legyen. Nagyon bízik az új fiúkban. A felkészülés alatt mindenki becsülettel dolgozott, szép tavaszra számít.
Artner Tamás vezetőedző szerint a csapat egyre jobb formát mutat, kezd összeszokni a társaság. A felkészülés első felében ideálisak voltak a feltételek az enyhe időjárás miatt, most viszont eléggé csapadékos. Fontosnak tartja, hogy a sérülések elkerülték a csapatot. A betervezett munkát elvégezték. A csapat hozzáállásával nem volt gond, az újak és a régiek becsülettel dolgoztak, bizakodva várják a tavaszi rajtot.
Zárásként a hét új játékost - Lencsés Balázs,  Jelena Richárd, Devecseri Szilárd, Kovács Zoltán, Hudák Martin, Fodor Ákos, Kovács Ádám - mutatták be.

B.I.

 

Horváth Károly és Artner Tamás az új játékosokkal

(rákattintva nagyítható).

Fotók: ZTE FC