Ismét kinyit az egerszegi kertmozi (2018.07.09., 9:50)

 

Retro mozijegy aktualizálva.

 

A zalaegerszegi Kertmozi 27 éves szünetet követő 2017. nyári megnyitásán megígértük a minden reális elképzelésünket felülmúló érdeklődés láttán, hogy folytatjuk jövőre is. Elmondhatjuk, hogy az azóta tartó folyamatos érdeklődés és biztatás mellett idén is kinyitjuk a Kertmozit, terveink szerint már nem csak egy alkalommal a nyár folyamán – mondta Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő. – Sokat dolgozunk azon, hogy idén ugyanakkora siker övezhesse ezt a programot, mint azt tavaly már megtapasztalhattuk. Sok variáció, elképzelés, ötlet, javaslat és szervezőmunka után idén július 20-án, pénteken ismét kinyitjuk a Kertmozit, ahova Nádas György humorista-énekes-zenész-műsorvezetőt és feleségét, Nádas Zsuzsa médiaszakembert és párkapcsolati szakértőt hívtuk meg, akik sok érdekességről, fognak nekünk mesélni.  Bemutatják a humor-paródia világát, a filmszinkronizálás és a humor-paródia műsorok készítésének több oldalát, megtudhatunk kulisszatitkokat, a média, a párkapcsolati viszonyok érdekességeit, lehetőségeit, majd Nádas Györgyé és a zenés humoré a színpad. Lehetőség lesz Nádas György programja keretében a közönség soraiból jelentkező „önkéntes szinkronszínészek” közreműködésével filmszinkronizálásra is. Tavaly ez egy nagyon népszerű programnak bizonyult Forgács Gáborral. A rendezvény háziasszonya idén is Balaicz Zoltánné lesz.
21.00 órától a legtöbb szavazatot kapott film kerül levetítésre. Szavazni a rendezvény FB oldalán lehet: https://www.facebook.com/events/233935433887577/
A programok látogatása díjtalan, ám a becsületkasszába elhelyezett összegeket, az est bevételét a „Gyermekeinkért, a jövőnkért” Alapítványnak ajánlják fel! (Liszt Ferenc Általános Iskola)
Ajánlott becsületkasszás összegek:
- gyerekeknek 14 éves korig 200 Ft
- 14 év felett 500 Ft
Ha valakinek módjában áll ennél többet is adakozni, szívesen veszik és nagyon köszönik!
17.30-tól kapunyitás, a programok 18.30-tól kezdődnek.
A rendezvény a B terv alapján rossz idő esetén is meg lesz tartva az iskola tornatermében, ezért bentre nagyméretű, 16:9-es mozivászonnal is készülnek.
Mindenkit sok szeretettel várnak!
A rendezvény ötletgazdája: Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő és Vörös István műsor- és rendezvényszervező
A rendezvény fővédnöke: Balaicz Zoltán polgármester

 

A plakát rákattintva nagyítható.