„Indulunk!” (2018.07.18., 14:20)

Új kapcsolat, új arculat a ZTE-nél

 

A mai nap nem a csapatépítésről vagy az új igazolásokról szólt… Egy új kapcsolatot szeretnének.

 

A ZTE Aréna VIP termében ma délelőtt sajtótájékoztató keretében fogadták a klub vezetői az újságírókat.
Varga Miklós gazdasági és klubmenedzser személyesen várta az érkezőket és mindenkit kávéra, üdítőre invitált. Bemutatta Sallói István sportigazgatót, Nagy Tamás vezetőedzőt, Molnár Balázs utánpótlás szakágvezetőt. Egy-két perccel később megérkezett Pergelné Kalamár Andrea, a női labdarúgók edzője és Nauratyill József kommunikációs vezető.
- A mai nap nem a csapatépítésről vagy az új igazolásokról szól - kezdte Varga Miklós. - Sokkal inkább a szombati, július 21-i rendezvényünknek, a ZTE családi napnak szeretnénk még nagyobb hangsúlyt adni. „Indulunk!” - ez a szlogen, s nem véletlenül. Teljesen új arculatot szeretnénk kialakítani, rendszeres kapcsolatot akarunk a szurkolókkal és a szülőkkel.
Sallói István sportigazgató elmondta, a nagy álom, hogy a ZTE újra a méltó helyére kerüljön, akkor valósulhat meg, ha együtt van a ZTE-család. Ez a célja a vezetők és a szurkolók közötti focimeccsnek is. A szurkolók most bebizonyíthatják, hogy többet tudnak a sportágból, mint a klub vezetői. A kapcsolat lehet, hogy csak egy becsúszás formájában realizálódik, de ettől kezdve lehetőség van az előrelépésre.
Nauratyill József kommunikációs vezető elmondta, hogy az elkészült vadonatúj honlapot július 25-én a szurkolói ankéton mutatják be. A honlapra büszkék, több meglepetéssel szolgál majd és az új arculathoz kapcsolódik.
Szombaton a déli oldalon 16 órakor nyitják meg a kapukat, 16.30 órakor kezdődik a vezetők és a szurkolók mérkőzése, 17 órakor indul az utánpótlás csapatok tornája.
18 órakor kezdődik a ZTE öregfiúk - FTC öregfiúk összecsapás.
 Néhány név a csapatokból: Vlaszák Géza, Balázs Zsolt, Sebők József, Molnár Balázs, Kocsárdi Gergely, illetve Szeiler József, Bánki József, Józsi György és Ebedli Zoltán. A ZTE FC  - Al-Arabi (Katar) mérkőzés 19 órakor kezdődik.
21 órakor pedig mindenki pályára léphet egy közös fotózás kedvéért. A belépés ingyenes, de érdemes igyekezni, hiszen az első ezer szurkoló egy sör vagy üdítő jegyet és egy ételjegyet kap. A klub vendégül látja a szurkolókat!

z.t.