Immár tizenhatodszor (2019.01.23., 8:15)

 

Példaértékű az egyesület működése (a fotó rákattintva nagyítható).

 

Zalaegerszegen, a Kamarák Házában január 21-én immár 16. alkalommal újította meg névadó főszponzori szerződését a Zalaszám Kft. A kedvezményezett Zalaegerszegi Atlétikai Club ügyvezető igazgatója, Szakály István elmondta a sajtótájékoztatón, hogy a klub tovább folytatja a tömegesítést, ezért nem mond le a Kölyök Atlétikai Programról és továbbra is részt vesz a Sport XXI. országos programban.
Új helyzetet jelent a sportegyesület életében, hogy Zalaegerszegről már 6 egyetemista atlétát tudnak szponzorálni és a megyeszékhelyhez kötni. Persze ez nem kis marketing tevékenységet igényel a klub vezetőitől.
A Vidék OB, a Ki a leggyorsabb, ki a legkitartóbb atléta? országos verseny mellett hét régiós viadalt is rendeznek. Kiemelkedik a június másodikai országos váltófutó bajnokság, majd július huszadikán a Magyarország-Svájc-Ausztria-Horvátország-Szlovénia-Szlovákia hat nemzet szenior válogatott viadala. Ez utóbbi két rendezvény szponzorainak felkutatása nem kis feladat, ezért számítanak egy szélesebb körű összefogásra. Bíznak abban, hogy néhány sportolójuk ott lesz a nemzeti válogatottakban és a világversenyeken.
Az ünnepélyes ceremónián dr. Szász Péter cégtulajdonos és Kámán Vilmos klubelnök aláírták az idei évre szóló névadó főszponzori szerződést.
Vigh László országgyűlési képviselő ezután is segíteni fogja ezt a példaértékűen jól szervezett egyesületet. Balaicz Zoltán polgármester pedig konkrét támogatási összeget ígért a Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Clubnak.

 

Megerősítették a kapcsolatot.