Hol lakik Allah? (2018.05.16., 14:30)

- avagy a brüsszeli fontoskodók

 

Javaslom, hogy előbb látogassanak el Molenbeekbe és érdeklődjenek a nők jogairól.

 

Az Európai Parlament nőjogi és esélyegyelőségi bizottsága kedden bírálatokat fogalmazott meg a nők magyarországi helyzetével kapcsolatban.
Többek között az is a gond, hogy a nőket anyai szerepükre redukálják (nagyon szép megfogalmazása ez az anyaságnak), nem tartják tiszteletben a nők szexuális és reproduktív (ez is csodálatos kifejezés) jogait. Elítélték a cigány nők (ők romáknak mondják) megkülönböztetését. Nem ártana körülnézniük az ülésteremben, hiszen az európai parlament egyetlen cigányaként, a Fidesz által delegált Járóka Lívia a testület alelnöke.
S persze a melegek sem maradtak ki a felsorolásból. Hazánk egyik nagy bűne, hogy a homoszexuálisok nem köthetnek házasságot.
Javaslom ennek a nőjogi és esélyegyelőségi bizottságnak, hogy menesszen küldöttséget az unió fővárosának, Brüsszelnek egyik kerületébe, Molenbeekbe. Oda, ahol szinte csak arab bevándorlók élnek, ahová már a madarak is csak F 16-os vadászbombázó kíséretében mernek berepülni. S kérdezzék meg a négy feleséggel élő Mohamedtől, hogy miért redukálja anyai szerepkörre Dalilát, Faizát, Karimát és Nadiát, s a 12 gyermek láttán udvariasan tudakolják meg tőle, hogy a négy hölgynek miért nem tartja tiszteletben szexuális és reproduktív jogait.
Azt hiszem hamarosan megtudnák e tiszteletre méltó és fontoskodó bizottságnak a tagjai, hogy hol lakik a Jóisten, pontosabban Allah.
Szóval, először Brüsszelben kellene kezdeni a kioktatást. S nem nekünk címezve.

E.E.