Hóhelyzet Egerszegen (2018.02.20., 8:55)

Az MLSZ dönt a ZTE - Puskás Akadémia meccsről

 

A kiírás szerint a Magyar Kupában a legjobb 16 között a Puskás Akadémia FC csapatát fogadja (fogadná) ma a ZTE FC 16 órától a ZTE Arénában (a visszavágóra február 28-án kerül sor Felcsúton). A klub tegnapi tájékoztatása szerint a mérkőzésre elővételben kaphatók a jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyárak megegyeznek a bajnoki jegyárakkal, elővételben a jegyek továbbra is kedvezményes áron vásárolhatók meg.
Jövő vasárnap, 17 órától, a bajnoki rajton a Kisvárda csapatát fogadja az egerszegi együttes. A két meccsre (Magyar Kupa, Kisvárda) kombinált jegyek is kaphatók. A teljesárú kombinált belépőjegyek 1500 forintba kerülnek, míg a kedvezményes jegyek (diák, nyugdíjas, EK) egységesen 1000 forint.
A jegyek a Dísz téri jegypénztárban munkaidőben és a ZTE FC főpénztárában a ZTE Arénában vásárolhatók meg. Nyitva tartás a keddi meccsnapon reggel 9-től. A kombinált belépőjegyek mindkét meccsre érvényesek (mindkét jegytípuson szerepel a kombinált jegy elnevezés), kérik a szurkolókat, hogy a jegyeket őrizzék meg! A bérletek a mérkőzésre érvényesek.
Természetesen a fentiek csak akkor érvényesek, ha a havazás miatt lesz ma mérkőzés. Tóth Krisztián, a ZTE FC marketingvezetője érdeklődésünkre elmondta, hogy a végső döntést az MLSZ mondja ki. A klub feladata most az, hogy megfelelő adatokat (fotó, stb.) küldjön 10 óráig a szövetségnek, s ezek mérlegelése után döntenek.
Erről azonnal tájékoztatjuk olvasóinkat.