Harris bizonyíthat (2019.01.09.,14:05)

 

Harris ismert játékos Magyarországon.

 

Magyarországon ismert játékossal sikerült szerdán délelőtt megegyeznie a Zalakerámia ZTE KK szakmai stábjának. A 3-4-es posztra kiszemelt légiós Alandise Harris, aki az előző szezonban az Alba Fehérvár csapatában játszott. A 28 éves, 198 cm magas játékos székesfehérvári szezonjában 10.5 pontot és 4.3 lepattanót átlagolt. Az idei szezonban az amerikai Arkansas Razorbacks csapatánál játszott. 
- Fuller sajnos nem volt számunkra megfelelő a 3-4-es posztra. Harris is inkább hármas poszton érzi jól magát, de a négyes sem idegen számára. Atletikus, jól játssza meg az alsó posztokat és mellette kintről is jól dob. A paraméterei szerint beleillik az elképzeléseinkbe, de ez természetesen majd az edzéseken és a mérkőzéseken derül ki – tájékoztatott Bencze Tamás vezetőedző az új játékos kiválasztásával kapcsolatban.
Alandise Harris a Jászberény ellen biztosan nem játszik még, ugyanis vasárnap érkezik meg a csapathoz. Stárics Kornél ügyvezető elmondta, hogy a játékos papírjainak intézése folyamatban van és hétfőtől állhat majd munkába a klubnál. Ezt követően háromhetes próbaideje lesz meggyőznie a vezetőket, amiben három mérkőzés (TF, Szeged, Falco) szerepel. Ezt követően válhat véglegessé a szerződése a szezon végéig. (Forrás: ZTE KK)