Három kórházi osztály költözik (2019.03.26.,13:20)

Pózváról a Zrínyi utcába

 

A felújított épületbe költözik a három osztály.

 

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház pózvai telephelyéről három osztály költözik be a napokban az intézmény Zrínyi utcai telephelyének (F) zöld épületébe. A székhelyváltozás az onkológiai, a pulmonológiai és a kardiológiai rehabilitációs osztályokat, valamint szakrendeléseiket érinti. Ennek értelmében:
- A Kardiológiai Rehabilitációs Osztály 2019. március 27-étől az F épület 1. emeletén, az ambulancia pedig az F épület földszintjén működik tovább.
- Március 27-étől az Onkológiai Osztály fekvőbeteg részlege az F épület 3. emeletén kap helyet. Az onkológiai kezelések 2019. április 8-áig szünetelnek, ezek átütemezéséről a páciensek tájékoztatás kaptak. Akut esetben a D épület 4. emeletén működő szakrendelésen fogadja betegeket. Április 8-ától az onkológiai szakrendelések és a gondozók a Zrínyi úti telephely D épületének 4. emeletén folytatják munkájukat
- Április 1-én kezdi meg a beköltözést a Pulmonológia. A fekvőbeteg osztály az F épület II. emeletére költözik április 4-én. Ezen a napon látogatókat nem fogad az osztály, a hozzátartozók április 5-étől kereshetik fel a betegeket. Az allergológia és a légzésfunkció szakrendelések valamint a tüdőgondozó tevékenysége április 1-étől 5-éig szünetel. Ezt követően az allergológia és a légzésfunkció az F épület földszinti rendelőiben kap helyet, míg a tüdőgondozó a D épület földszintjén folytatja munkáját. A tüdőszűrő a költözés ideje alatt is változatlanul fogadja a pácienseket a D épület földszintjén.
A költözések nagyságrendje miatt bizonyára előfordulnak kellemetlenségek, tájékozódási problémák, melyekért ezúton is megértésüket kérjük. A betegek és a betegellátás körülményei azonban oly mértéken javulnak, melyek bizonyára kompenzálni tudják a pillanatnyi nehézségeket.

Zala Megyei Szent Rafael Kórház