Hamiskártyások (1.) (2019.04.15., 9:00)

 

Jean Claude Juncker (jobbról): - Jól van Guy, jól csinálod, látom tanultál tőlem!

 

A migránsoknak juttatott bankkártyák körül kialakult hazugságcsapdából nem tudnak kikeveredni az Európai Unió bürokratái.
Aztán itt vannak pechükre az állandóan észt osztó megmondóembereik, akikkel kapcsolatban meglehetősen kényes dolgok kerülnek napvilágra. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Ők a huhogók, mi pedig a porban fürdő kis csurik.
Nem csak a bankkártyák körüli mosakodás undorító részükről, hamis sok minden, amit mondanak. S mindezt a nyugati felsőbbrendűség gőgjével teszik. Sokan úgy, hogy az az érzése az embernek, az illető a bolondok házából szökött egy másik házba, amit Európai Parlamentnek hívnak.
Itt van például a belga Guy Verhofstadt, aki folyamatosan lila fejjel, habzó szájjal támadja Magyarországot. Miközben egyre több olyan hír jelenik meg vele kapcsolatban, amik alapján nem valószínű, hogy róla mintázzák majd meg Brüsszelben a „közt érdek nélkül szolgáló képviselő” szobrát. Érdemes tanulmányozni az üvöltöző balga belga élettörténetét. Van róla bőven anyag. Nagyon érdekesek – finoman fogalmazva.

E.E.