Hadházy önmaga keresztapja? (2021.01.11., 12:35)

– avagy doktor Bubó újra rendel

 

Doktor Bubó: – Tudja Ursula, ez a Hadházy nevű kolléga valószínűleg csak a csődör nemiszervével találkozott állatorvosi praxisa alatt… (A montázs rákattintva nagyítható.)

 

Azt azért el kell ismerni, hogy ez a Hadházy Ákos nevezetű gátlástalan, jellemtelen alak fokozatosan tudja adagolni az aljasságot.
Apróbb akciókkal kezdte, aztán szépen emelte a gyűlöletdózist a kiugrott lódoktor. Állandó feljelentései mellett mindig akadtak külön műsorszámai. Volt az MTVA székházának pókembere, különböző feliratú molinókat emelt magasba a parlament üléstermében (legalább nem volt bennük helyesírási hiba, mint Bangóné és társai üzeneteiben), de a tartalmuk jól tükrözte a „képviselő” lelkivilágát.
A szentendrei halottasházban nemrég „forgatott” kegyeletsértő videója aztán túllépett egy határt. Olyant, amit egészséges lelkületű, normális ember meg sem közelít.
Ráadásul „lesre futott” a lónemiszerv-szakértő, hiszen az Orbán-mószerolásnak szánt akció az elvtársi baloldali városvezetést hozta kellemetlen helyzetbe. Így most már az ostoba jelző is kijár az exlódoktornak.
Velejéig romlott élőlény az ilyen. Szerencsére az állatok már fellélegezhetnek, orvosi múltjából csak „a lónak a fasza” maradt meg neki.
Azzal együtt maradt itt nekünk. Meg az ellenzéknek. Már annak is igencsak terhes az ámokfutása.
Hogy néhány kijózanító pofon segítene rajta? Isten ments, hogy valakinek eszébe jusson! Lehet, hogy éppen erre vár. A mártír szerepre…
Pedig csak egy végtelenül gonosz, beteg lelkületű, bosszúszomjas „képviselő” az ország házában.
Ráadásul saját keresztapja lett, hiszen az az érzésem, hogy van köze az általa említett nemiszervhez.

E.E.