Folytatódik az együttműködés a Zalaszám és a ZAC között

Bella Attila új szerepkörben

(2018.01.17., 8:20)

 

Dr. Szász Péter és Kámán Vilmos aláírja az új szerződést. Mellettük Vadvári Tibor, Vigh László és Vincze Gizella, a Zalaszám cégvezetője.

 

Sajtótájékoztatót tartott január 15-én a Zalaszám ZAC. A tájékoztatón beszámoltak arról, hogy immár 15. évét kezdi meg névhasználói szponzorként az atléták mellett a Zalaszám Kft.
Kámán Vilmos klubelnök elsőként az elmúlt év sikereiről számolt be. A szakmai eredményeken kívül megemlítette, hogy nagyon örülnek a rekortán pálya felújításának. Tavaly kevés versenyt tudtak rendezni, az idei évben szeretnének minél több országos viadalt Egerszegre hozni.  Megemlítette, hogy az atléták mellett 15 éve kiálló cég feltételeket támaszt az anyagi segítségért a klub felé, eddig sikerült mindig megfelelni a Zalaszám elvárásainak.
Dr. Szász Péter, a Zalaszám első számú vezetője hangsúlyozta, hogy az elmúlt évben mindkét fél életében akadtak nehezebb időszakok, amelyeken sikerült úrrá lenni. A múltra, a jelenre támaszkodva a jövőt kell építeni. Letudták az első 15 évet, jöhet a következő 15 esztendő.
A kölcsönös köszöntés után Kámán Vilmos és dr. Szász Péter aláírta a szponzori szerződést.
Az aktus után dr. Vadvári Tibor alpolgármester üdvözölte a két fél 15 éve tartó kapcsolatát. A névadó szponzor mellett az önkormányzat az anyagi támogatás terén is igyekszik elismerni az atléták eredményeit. A Zalaszám Kft.-nek csak gratulálni lehet, hogy helyi cégként ilyen hosszú időn át támogatja a sportot a városban.
Vigh László országgyűlési képviselő elmondta: bízik benne, hogy a most épülő tesztpálya kapcsán újabb cégek telepednek meg a városban, és azok is támogatják majd Egerszeg sportéletét.
Szakály István, a klub ügyvezetője említést tett az elmúlt évben legjobban teljesítő sportolókról. Elmondta: 70 éves lett, és nem árt neki a segítség a Zalaszám ZAC-on belül. Ezért létrehozták a szakosztályvezetői posztot, amelyet Bella Attila tölt be.
- Bella Attila amit eddig végrehajtott, azt most vezetni fogja és felel érte, én pedig amiért eddig feleltem, azt ellenőrizni és bírálni fogom. A szakosztályvezető három legfontosabb feladata: a szakma vezetése, a sportolók és edzők szerződtetése, a költségvetés kordában tartása. S a legfontosabb: új szponzorok és támogatók bevonása a klub életébe. Számomra marad az utalványozás, a szerződések ellenjegyzése, a meglévő támogatókkal a kapcsolat ápolása, a reklám és propaganda. A legrosszabb hír a sajtó részére, hogy továbbra is én bombázom az újságírókat az atlétikai hírekkel - mondta többek között Szakály István.
A sajtótájékoztató zárásaként a klub edzői, sportolói számoltak be a 2018-as tervekről.

B.I.

 

Szakály István és Bella Attila.