Ez hamar ment… (2018.02.22., 9:05)

 

Vigh László (középen) azt mondta, hogy a munkára koncentrál. Balról Balaicz Zoltán, jobbról dr. Pál Attila.

 

Már az első nap összegyűjtötte az országban a Fidesz-KDNP valamennyi képviselőjelöltje a jelöltállításhoz szükséges 500 ajánlást.
Vigh László, a pártszövetség Zala megye 1. számú választókerületének jelöltje (jelenlegi képviselője) február huszonegyediki sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy már az első nap mintegy ötezer ajánlás gyűlt össze.
A képviselő összegezte az elmúlt esztendők jelentős nagyberuházásai, majd jelezte, hogy február 23-án Zala megye eddigi legnagyobb beruházása kezdődik az M76-os 2x2 sávos gyorsforgalmi út alapkövének letételével. A 170 milliárdos beruházás gyors és biztonságos összeköttetést jelent az M7-es autópályával.
A képviselő kifejtette: számos projekt van folyamatban, szeretnék folytatni a megkezdett munkát, sőt újabb beruházásokat hozni a választókerületbe, a megyébe. Kihangsúlyozta: a nyugodt, sportszerű kampány híve, s minden energiájával a munkára koncentrál.
Zalaegerszeg polgármestere arról beszélt, hogy Vigh László nagyszerű lobbitevékenységet fejtett ki a megyeszékhely, az egész választókerület érdekében. Balaicz Zoltán kiemelte a korrekt együttműködést, ami a térség jelentős fejlődéséhez vezetett.
Hasonlóan vélekedett dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke is, aki elmondta, hogy az aláírásgyűjtés ezzel nem ért véget. 27-28 ezer ajánlás összegyűjtését tűzték ki célul, ami teljesíthető, hiszen a polgárok többségének visszajelzése kedvező az elmúlt nyolc év kormányzásával kapcsolatban. Ugyanakkor értékelik azt az erőfeszítést is, amit a migráció megállítása terén tesz a kormány.