Európai Soros Unió (2017.12.07., 9:35)

 

Az Európai Parlament épülete, ahol kettős mércével mérnek.

 

Megy a játék Brüsszelben. A leghangosabbak az egykori legnagyobb gyarmatosítók. A leigázott országokból most jön a „hagyaték”, a migránsáradat. S ebből nekünk is akarnak „ajándékozni”. Csak éppen semmi közünk hozzájuk. Ez még az Európai Unióba történő belépésünk előtti ügy volt. A gyarmatosítóké és a gyarmatosított országoké.
Kivétel most Anglia, mert kiszállt a közös buliból. Rájött, hogy süllyedő hajón utazik.
S mert még emlékszik egy George Soros nevű pénzügyi mahinátorra, aki úgy szerezte vagyonát, hogy másokat koldusbotra juttatott. S elég nagy gondot okozott Angliának (is).
S most ő az emberbarát, aki felvázolja migránsügyi elképzeléseit.
S ebből is hasznot akar magának. Előbb azonban „befektet”, megvásárolja a brüsszeli bürokratákat. Nagy részük ugyanis megvehető.
Azt mondják, hogy az arc (s persze a szem) a lélek tükre. Hát nézzék meg azoknak a brüsszeli pojácáknak az arcát… Ne csodálkozzanak, hogy itt tartunk.

 

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és a spekuláns. Szabad az út Sorosnak?…

 

A végén tartunk… A történelem ismétli önmagát. Ahogy a züllött Római Birodalom, úgy az elkorcsosult Európai Unió is a kimúlás felé araszol.
S majd jön az Európai Soros Unió!
„Újvilág”. Erről már nem komponál szimfóniát Dvorzsák.
Utóirat: Amellett, hogy Brüsszelben folyamatosan Magyarországgal, s a többi visegrádi országgal szórakoznak, azért fontos dolgokkal is foglalkoznak. Emlékeznek még a mákos tészta és a görbe uborka körüli felhajtásra. Most a lángost vették célkeresztbe, mert irányelveik szerint nem egészséges 120 foknál melegebb olajban sütni. A kezdő háziasszony is tudja, hogy lehetőleg 180 fokos olajban kell gyorsan kisütni a tésztát, hogy megfelelő kérge legyen, így nem tud felszívódni az olaj, vagy a zsír.
Már látom, hogy a 180 fokon készült lángos mellé görbe uborkát fogok enni.

E.E.