Diszpécser pultot alakítottak ki (2019.05.03., 10:40)

Változás a megyei kórházban

 

Szükséges volt a változtatás.

 

Tisztelt kardiológiai páciensek!
A Zala Megyei Szent Rafael Kórház kardiológiai szakrendelésein az időpont egyeztetésre irányuló, folyamatos telefonhívások fennakadást okoznak a gyógyító munkában.
Ezért 2019. május 6-ától az adminisztratív betegfelvételt és a betegirányítást egy helyre, a szakrendelés diszpécseréhez telepítjük.  Betegeink számára a D épület földszintjén, a váróban alakítottuk ki a diszpécser pultot. Itt két tevékenységet végzünk:
1. Fogadjuk a vizsgálatra előjegyzett, beutalóval rendelkező betegeket, majd az adminisztratív betegfelvételt követően a szakrendelésre irányítjuk pácienseinket.
2. A beutalóval rendelkező betegek számára időpontot jegyzünk elő a kardiológiai szakrendelésekre, munkanapokon 13.00 és 15.30 óra között.
Bejelentkezni két módon lehet: személyesen vagy a 92/507-543-as telefonszámon. Kérjük, hogy a fenti időkeretet szíveskedjenek szem előtt tartani! 
(A fekvőbeteg felvételre érkezőket a változás nem érinti, nekik változatlanul a központi betegfelvételi irodában kell jelentkezniük.) 
Kérjük, hogy az időpont előjegyzése ügyében május 6-a után ne hívják az egyes szakrendelőket! A már foglalt és kiadható időpontokat kizárólag a diszpécser tartja nyilván, így Önt munkatársaink minden esetben hozzá irányítják majd. 
Reméljük, hogy az intézkedés bevezetésével gördülékenyebbé válik a betegellátás.

Zala Megyei Szent Rafael Kórház