Az ellenzék képtelen lenne a sikeres folytatásra (2019.09.17., 10:10)

Nógrádi György zalaegerszegi előadása

 

Balaicz Zoltán a legbiztonságosabb város polgármestere.

 

Az önkormányzati választásokhoz közeledve a Fidesz zalaegerszegi szervezete vendégeként szeptember 16-án a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben tartott előadást Nógrádi György.
A közismert biztonságpolitikai szakértő személye adta is a témát. Mint azt Balaicz Zoltán polgármester elmondta, az 50 ezer lakosnál nagyobb települések összevetésében Zalaegerszeg lett a legbiztonságosabb város Magyarországon.
Vigh László országgyűlési képviselő megjegyezte, hogy a kormány és a zalai megyeszékhely közötti jó kapcsolatot a város dinamikus fejlődése is jelzi.
A termet zsúfolásig megtöltő közönség az egyetemi tanártól megszokott közérthető, élvezetes stílusban értesülhetett a közelmúltban lezajlott németországi tartományi választások eredményének várható következményeiről. Megállapítható, hogy az emberek többsége egyértelműen a biztonságot helyezi előtérbe, s ezt a szavazófülkében fejezi ki. A közelgő magyarországi önkormányzati választások tétje is ez. A Fidesz-KDNP kormány az elmúlt kilenc évben fejlődési pályára állította a gazdaságot, miközben biztonságot teremtett az országban, az önkormányzatokkal pedig korrekt kapcsolatot alakított ki. A választások tétje ennek folytatása, amit a jelenlegi, vezetésre alkalmatlan ellenzéki erők képtelenek lennének megoldani – fejtette ki Nógrádi György.

z.t.

Nógrádi György szerint az ellenzék alkalmatlan vezetésre.

Fotó: Zalatáj