„Adj egy ötöst” (2018.12.04.,09:40)

A KKV munkacsoport ötödik találkozója

 

Pácsonyi Imre adott tájékoztatást a pályázat helyzetéről.

 

November 30-án Zalaegerszegen, a Kamarák Házában került sor a TOP-5.1.1-15/2015 „Zalai innovatív foglalkoztatási paktum megvalósítása” „Adj egy ötöst” hálózatépítő konferenciasorozat keretében a KKV (kis és közepes vállalkozások) munkacsoport ötödik találkozójára.
Elsőként Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke adott tájékoztatót a pályázat előrehaladásáról. Mint mondta, az időközben szerzett tapasztalatok alapján bizonyos változtatásokra, átrendeződésre került sor a munkacsoportok területén.

 

Számos hasznos témában kaptak információkat a résztvevők.

 

Ezt követően Babati Zsolt, a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány munkaerő-piaci csoportvezetője szólt a munkaerő-piaci tanácsadás tapasztalatairól a paktum keretében.
Molnár László, a Modern Learning Kft. projekt koordinátora a vállalkozások részére indított digitális képzésekről szólt.
A vállalkozásokat érintő jövő évi adótörvényekről Ruzsics Zsolt Péterné, a NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársa tájékoztatta a résztvevőket.
A vállalkozások utódlásáról, a generációváltás nehézségeiről Böjte Sándor Zsolt, a FIVOSZ nyugat-magyarországi elnöke tartott előadást.