A sport humora (2020.04.28.,9:40)

 

Csepregi László (jobbról) egy Videoton elleni mérkőzésen Nagy II. János mellett viszi el a labdát.

 

Azt mondják, hogy karanténban vagyunk. De nem vagyunk abban. Még akkor sem, ha betartjuk (be kell tartanunk) az előírásokat. Legfeljebb fizikailag vagyunk bezárva.
A Zete 1920 Hagyományőrző Egyesület is készült a klub 100 éves jubileumára.
Az ünnepségeket halasztani kellett. Reméljük, hogy az év második felében méltó módon emlékezhetünk a dicső elődökre. Addig pedig ne zárjuk magunkat lelki karanténba is. Arra kérek mindenkit, aki a ZTE történetével kapcsolatban olyan történetet tud megosztani velünk, amin derülni is lehet, az jelentkezzen!
Meséljen nekünk a ZTE-vel kapcsolatos humoros történetekről, hasonlóról, mint amit kezdésként megosztunk Önökkel.
A vidámság segít bennünket ennek az utálatos időszaknak a túlélésében.

E.E.

 

* * *

 

Palotai Károly értékelte Csepregi humorát, de a ZTE játékos így sem kerülte el a kiállítást.

 

Volt egy ZTE-találkozó, amit Palotai Károly, a hírneves FIFA-bíró vezetett. Akkoriban még nem volt sárga lap, a játékvezető a noteszébe vezette be, ha valakit figyelmeztetett. S ha újból szabálytalankodott, következett a kiállítás.
Csepregi László, a ZTE nagyszerű játékosa is beleesett ebbe a hibába.  Palotai Károly egyből ott termett, s megkérdezte, hogy mi a száma. Nem azt mondta, hogy forduljon meg, majd leolvassa, hanem megkérdezte. Csepregi László rezzenéstelen arccal válaszolta. Sugar baby love!
A The Rubettes slágere hallatán jót nevetett Palotai Károly, de nem úszta meg Csepregi László, aki egyébként még a Budapesti Honvéd játékosaként focizhatott a Barcelona csodálatos stadionjában, a Comp Nou-ban.