A kormányhivatal ajándéka Mikulásra (2017.12.07., 8:45)

 

Dr. Sifter Rózsa a zalalövői Völgyi-családhoz is bekopogtatott az ajándékokkal.

Fotó: Molnár Fanni

 

Összesen 27 településen élő 60 családot látogattak (látogatnak) meg december 6-án és 7-én a Zala Megyei Kormányhivatal munkatársai adományozás céljából. A felkeresett települések gyakorlatilag az egész megyét - a Zalaegerszegi, Nagykanizsai, Zalaszentgróti, Lenti és Letenyei Járási Hivatalok területeit - érintik.
Dr. Sifter Rózsa, Zala megye kormánymegbízottja 3 településen (Zalaegerszegen 2 családhoz, Zalalövőn 3 családhoz, Salomváron 1 családhoz) 6 családhoz és 20 gyermekhez látogatott el, ahol minden esetben rendezett, de szerény körülmények között élő gyermekek fogadták 1-17 éves korig.
Megyeszerte összesen 200 db csomag került (kerül) kiosztásra, hozzájárulva ezzel a nagycsaládban, hátrányos helyzetben felnövő gyermekek boldog Mikulás-ünnepéhez.
A látogatást minden esetben nagy örömmel fogadták a családok.
- Nekünk az az ajándékunk, hogy az egész éves munka után személyesen találkozhatunk és örömöt szerezhetünk a családoknak. Idén 200 zalai gyermeknek tudtunk kedveskedni karácsony alkalmából. Természetesen lehetőségemhez mérten próbálok minél több családhoz személyesen elmenni és átadni az ajándékokat - mondta a Zalatájnak dr. Sifter Rózsa.

(m)