A feledés isteni adománya (2018.04.04., 13:00)

- avagy a balliberálisok amnéziája

 

Vona Szürke Farkas (jobbról) kapós partner lett a balliberális oldal számára.

 

A feledés isteni adomány. Akkor, ha tragikus, fájó emlékeket akarunk feledni.
Ám akkor, ha politikusok korábbi kijelentéseiről van szó, ne legyünk ilyen megértőek. Mert ezek a politikusok nem felejtettek, pontosan tudják, hogy mit mondtak évekkel ezelőtt. Csak az most nem szolgálja az érdekeiket. Hiszen ők érdekemberek. A legrosszabb fajtából.
Emlékezni kell arra, amikor évekkel ezelőtt a teljes balliberális oldal azt harsogta torokgyulladásig, hogy a Fidesz határolódjon el a Jobbiktól. Miközben a Fidesz nem élt „házasságban” a Jobbikkal.
Most nincs elhatárolódás, nincs kirekesztés. Mint a hűséges pulikutya (elnézést a kutyától a hasonlatért - E.E.) csaholnak a Jobbik kegyeiért.
Nem sorolom, hogy kik. Minden normálisan gondolkodó ember tudja.
Sajnos a Fidesz kommunikációjában ez még nem érezhető. Pedig ütőkártya lehetne!
Ébresztő fiúk, ott Budapesten! A Soros sorozás hatásos lehet, de erről a Jobbik körüli átváltozásról is beszélni, szólni kellene. Arról, hogy egykor a Fideszt szólították „házasságtörésre” a Jobbik miatt, most pedig ugyanazok a Jobbikkal akarnak nászágyba feküdni.
S persze nem csak a politikusokat kapta el az amnézia. Kálmán Olga, az ATV egykori riportere is szakított korábbi énjével. Van az a pénz, amiért ezt meg lehet tenni. A korábban műsoraiban lealázott Jobbiknak most az egyik leglelkesebb híve a Hír TV-ben. A „van az a pénz”-t most Simicska Lajos fizeti. A Fidesz korábbi embere.
Hát ezek ilyen (semmilyen) emberek. S most kormányozni akarnak…

E.E.

 

Kálmán Olga szemrebbenés nélkül váltott gazdát, s véleményt.