A balfék „balmagyar” (2018.12.10.,14:40)

 

Szép, napsütéses tavaszi idő, üdén zöldellő fák, hatalmas tömeg. Ezzel a fotóval illusztrálta a „balmagyar” a december nyolcadikai tüntetést.

 

Kiderült, hogy létezik egy „balmagyar” nevű hírportál. Erről december 8-án értesülhettek többen is, miután azt a hírt repítették világgá, hogy a budapesti szakszervezeti tüntetésen a „tömeg folyamatosan növekszik”, akiktől „joggal retteg Orbán.”
S hogy a folyamatosan növekvő, a tüntetés végére a 4-5 ezer (!) embert is elérő „gigatömeg” mindent, még a miniszterelnököt is elsöprő erejét illusztrálja a „balmagyar”, beillesztettek egy korábbi CÖF-ös békemeneten készült fotót. Biztos, hogy nem a december nyolcadikai tüntetésen készült, hiszen jól láthatók a képen az útmenti zöldellő fák.
Hogy mondják mifelénk? Éhes disznó makkal álmodik. Csak szeretett volna a „balmagyar” annyi embert látni (talán a tizedével is beérné), mint amennyi egy békés jobboldali demonstráción jelen van.

 

Komjáthi Imre saját maga cáfolta a baloldali sajtó hazugságát.

 

A baloldali média sunyi próbálkozása ezzel azonban nem ért véget.
Az MSZP aznapi közleményében azt állította, hogy a párt alelnökét, Komjáthi Imrét a rendőrök földre teperték a tüntetésen, ezért sérült meg. Ezt aztán hamarosan világgá kürtölték a balodali hírportálok, noha az alelnök saját maga cáfolta ezt. Mint mondta, a rendőrök nem bántották, sőt ők segítették fel a földről, amikor elesett.
Komjáthi egyébként a tüntetés hivatalos befejezése után a színpadra ugorva arra buzdította az embereket, hogy a bátrak kövessék őt a Kossuth térre, mert az bizony az övék. A rendőröknek semmi közük nem volt ahhoz, hogy az agresszíven viselkedő alelnök a földre zuhant, egy kockakőnek szaladt, elesett és úgy sérült meg.
A forradalmár lelkületű alelnök esete eszembe juttat egy történetet. A kupec a lovát dicséri, így ajánlva egy érdeklődőnek: „Látja uram milyen bátor, nekiszalad ez még a falnak is!” Nem bátor ez, hanem vak - hangzik erre a válasz.
Nos, a baloldali média nem is egyszer szaladt a napokban a falnak. Mert nem csak vak volt, hanem hazudott is.

E.E.